Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden makarna almak

Rüyada ölüden makarna almak

Rüyada ölüden makarna almak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, tartışmaların sonlandırılacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden makarna almak gördüyseniz:

  • Gelişmelere ümitsiz bakmayın.

Rüyada ölüden makarna almak sevginin ve huzurun hâkim olacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine yorulur.

Rüyada etli makarna görmek bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada yoğurt makarna görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, iyilik ve hayır bulacağına alamet eder.

Rüyada pakette makarna görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine işarettir.

Rüyada renkli makarna görmek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada haşlanmış makarna görmek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pişmemiş makarna yemek dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kurtlanmış makarna görmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments