Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil makara görmek

Rüyada yeşil makara görmek

Rüyada yeşil makara görmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, nasibin bollaşacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine yorulur.

Rüyada yeşil makara gördüyseniz:

  • Finansal veya iş hayatınıza göre değişiklikler yapmanız geçmişe oranla kolaylaşabilir.

Rüyada yeşil makara görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah makara görmek sağlığını geri kazanacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, etrafına güzel insanların dolacağına işaret eder.

Rüyada renkli makara görmek Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada makarada iplik görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ip makara görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada makaralar görmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, işinde terfi alacağına alamet eder.

Rüyada dikiş makarası görmek malvarlığının artacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada iplik makarası görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments