Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makaralar görmek

Rüyada makaralar görmek

Rüyada makaralar görmek geriye doğru gideceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada makaralar gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan büyüyebilirsiniz.

Rüyada yeşil makara görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, özgüveninde artış yaşanacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına alamet eder.

Rüyada siyah makara ip görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada ip makarası görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına rivayet eder.

Rüyada siyah makara görmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, endişelerin son bulacağına delalettir.

Rüyada renkli makara görmek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada iplik makarası görmek kendine geleceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada makarada iplik görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ip makara görmek büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments