Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iplik makarası görmek

Rüyada iplik makarası görmek

Rüyada iplik makarası görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, kötü yola sapmayacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına alamet etmektedir.

Rüyada iplik makarası gördüyseniz:

  • Geç kalmış sayılmazsınız.

Rüyada iplik makarası görmek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Rüyada makarada iplik görmek sorunlarının günden güne azalacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına inanılır.

Rüyada yeşil makara görmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine işarettir.

Rüyada makaraya sarılı ip görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli makara görmek her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına işarettir.

Rüyada ip makara görmek ömrünün uzun olacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz makara görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, aileye büyük bir ev alınacağına, içini açmaya karar vereceğine delalet eder.

Rüyada dikiş makarası görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, dünya malı elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments