Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil küpe taktığını görmek

Rüyada yeşil küpe taktığını görmek

Rüyada yeşil küpe taktığını görmek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, onları koruyup kollayacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, solan yüzünün güleceğine, onlarla gönül birliği edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil küpe taktığını gördüyseniz:

  • ortaklıklara girebilir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada yeşil küpe taktığını görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, geçim derdine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin küpe taktığını görmek işinin başından ayrılmayacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına yorulur.

Rüyada kulağına küpe taktığını görmek eşi ile problemler yaşayacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına delalet eder.

Rüyada birinin altın küpe taktığını görmek büyük miktarda kazanç elde edileceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının küpe taktığını görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, sürekli bağırıp çağıracağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin küpe taktığını görmek hastalıklarının düzeleceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada altın küpe taktığını görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun küpe taktığını görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments