Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının küpe taktığını görmek

Rüyada arkadaşının küpe taktığını görmek

Rüyada arkadaşının küpe taktığını görmek hasta ise daha kötüye gideceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının küpe taktığını gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerini gereğinden fazla önemsiyorsunuz.

Rüyada erkek arkadaşının küpe taktığını görmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının küpe taktığını görmek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin küpe taktığını görmek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına inanılır.

Rüyada altın küpe taktığını görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasının küpe taktığını görmek muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada oğlunun küpe taktığını görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, sorunlu bir döneme gireceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin küpe taktığını görmek artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada kulağına küpe taktığını görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments