Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kıyafet görmek

Rüyada yeşil kıyafet görmek

Rüyada yeşil kıyafet görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, makamının ve ününün artacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kıyafet gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapabilirsiniz.

Rüyada yeşil gece kıyafeti giymek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada yeşil kıyafetli adam görmek malının ve parasının da büyüyeceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil kıyafetli bebek görmek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzerinde yeşil kıyafet görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil kıyafet giymek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renk kıyafet giymek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada yeşil kıyafetli asker görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kıyafet görmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments