Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerimi yıkamak

Rüyada kuranı kerimi yıkamak

Rüyada kuranı kerimi yıkamak epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada kuranı kerimi yıkamak gördüyseniz:

  • Evinize veya bir ilişkinize gerçekçi olmayan yaklaşımınız ya da yapmak istediğiniz değişiklikler sizi tuhaf veya zor bir durumda bırakabilir.

Rüyada kuranı kerim yıkamak kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına rivayet eder.

Rüyada kuranı kerimi yıkamak yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, esenliğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi yırtık görmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, ileride saygın bir kimse olacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine delalettir.

Rüyada ilk kuranı kerimi görmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, işe gösterilen ilginin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine kuranı kerim hediye etmek başı sıkışmış kişilere destek olacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına tabir olunur.

Rüyada kuranı kerimi satmak patron koltuğunda oturacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına alamet eder.

Rüyada kuranı kerim okunduğunu görmek en küçük sorunda parlayacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine rivayet eder.

Rüyada kuranı kerim görmek rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments