Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz iç çamaşırı görmek

Rüyada temiz iç çamaşırı görmek

Rüyada temiz iç çamaşırı görmek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, elinin darlık görmeyeceğine, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, dinde bilginleşeceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz iç çamaşırı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler işleri kolaylaştırmasa da, siz yolunuzdan şaşmayın.

Rüyada temiz iç çamaşırı görmek evin kasasına giren gelirin artacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, ekmek bulamayacağına işaret eder.

Rüyada temiz beyaz iç çamaşırı görmek yeni iş kollarına girileceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına delalet eder.

Rüyada çamaşır suyuyla temizlik yapmak eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada temiz çamaşır giymek karlı işler alacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıkanmış temiz çamaşır görmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Rüyada temiz çamaşır asmak sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz beyaz çamaşır görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz asılı çamaşır görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments