Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil gece elbisesi görmek

Rüyada yeşil gece elbisesi görmek

Rüyada yeşil gece elbisesi görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, ruhunu güzelleştireceğine, sıkıntılarını çözeceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil gece elbisesi gördüyseniz:

  • Romantik planlar daha istikrarlı bir geleceğin ilk adımları olabilir.

Rüyada yeşil gece elbisesi görmek yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gece mavisi elbise görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine delalettir.

Rüyada sarı gece elbisesi görmek rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, dertlerden kurtulmaya, yarınlarına umutla bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gece elbisesi giymek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada kırmızı gece elbisesi giymek elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gece elbisesi görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine işarettir.

Rüyada gece elbisesi almak büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kırmızı gece elbisesi görmek hayatının da düzene gireceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments