Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahriyeli olmak

Rüyada bahriyeli olmak

Rüyada bahriyeli olmak sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, servet sahibi olacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, kötü yönde hareket edeceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada bahriyeli olmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler belirsizlik veya karışıklık yaşanan olayların çözülmesine yardım edebilir.

Rüyada bahriyeli görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada bahriyeli olmak kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına işaret eder.

Rüyada bahriyeli subay görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada bahriyeli kıyafeti görmek gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına işaret eder.

Rüyada bahriye askeri olmak rahatının yerine geleceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine inanılır.

Rüyada bahriyeli kıyafeti giymek önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, bereketli bir döneme girileceğine, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments