Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahriyeli kıyafeti görmek

Rüyada bahriyeli kıyafeti görmek

Rüyada bahriyeli kıyafeti görmek illet hastalıklara tutulmayacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, yetki sahibi olacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahriyeli kıyafeti gördüyseniz:

  • Başarı rekabet ortamının en önemli silahıdır.

Rüyada bahriyeli kıyafeti giymek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bahriyeli kıyafeti görmek kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, daima zinde ve genç kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahriyeli olmak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, kazançların artacağına, gönül sızılarının dineceğine işarettir.

Rüyada bahriyeli görmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına rivayet eder.

Rüyada bahriyeli subay görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bahriye askeri olmak bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine delalet eder.

Rüyada yeşil renk kıyafet görmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına rivayet eder.

Rüyada kıyafet kaybetmek eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments