Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahriyeli görmek

Rüyada bahriyeli görmek

Rüyada bahriyeli görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahriyeli gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya arkadaşlık ilişkilerinizde pozitif olmanız hoşnutsuz bir durumu onarmanıza yardım edebilir.

Rüyada bahriyeli subay görmek büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahriyeli olmak hak yolundan uzaklaşacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, işinin aksayacağına tabir olunur.

Rüyada bahriye askeri olmak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, sohbetinin bozulacağına, borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bahriyeli görmek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, büyük başarı kazanacağına delalettir.

Rüyada bahriyeli kıyafeti giymek hikmet sahibi olacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahriyeli kıyafeti görmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments