Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın elma yemek

Rüyada altın elma yemek

Rüyada altın elma yemek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın elma yemek gördüyseniz:

  • Olan bitenin farkına varıp gerekli değişiklikleri yapmanız durumunda hızla geri dönüş almaya başlayacağınızdan şüpheniz olmasın.

Rüyada altın elma yemek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın elma görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elma ağacının altında oturmak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil elma toplayıp yemek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı tatlı elma yemek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada dilimlenmiş elma yemek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalından yeşil elma koparıp yemek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma delalet etmektedir.

Rüyada yeşil tatlı elma yemek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments