Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil domates yemek

Rüyada yeşil domates yemek

Rüyada yeşil domates yemek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine yorulur.

Rüyada yeşil domates yemek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığını incelemek yerine, kendi işlerinize zaman harcamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada yeşil domates yemek mevki kazanacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada domates yeşil biber görmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil ve kırmızı domates görmek her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada yeşil domates tarlası görmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalında yeşil domates görmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı ve yeşil domates görmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, kimse ile tartışmayacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil domates fidesi görmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına işaret eder.

Rüyada bahçede yeşil domates görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments