Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı ve yeşil domates görmek

Rüyada kırmızı ve yeşil domates görmek

Rüyada kırmızı ve yeşil domates görmek anne baba duaları alınacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı ve yeşil domates gördüyseniz:

  • Sadece dinleyici konumunda olmanız yeterli olabilir.

Rüyada kırmızı ve yeşil domates görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil ve kırmızı domates görmek rakipsiz hale geleceğine, işlere nazar değeceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı domates görmek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı domates yediğini görmek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük kırmızı domates görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada dalında kırmızı domates görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı domates topladığını görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı küçük domates görmek iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments