Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil cübbeli birini görmek

Rüyada yeşil cübbeli birini görmek

Rüyada yeşil cübbeli birini görmek uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, çözüm yolları bulamayacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına delalettir.

Rüyada yeşil cübbeli birini gördüyseniz:

  • Çözümlenmemiş durumlar zayıf zamanlarda yok olabilir.

Rüyada yeşil cübbe görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil cübbeli birini görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, maddi açıdan ferahlamaya, sosyal hayatında da mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil cübbeli hoca görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, yardımının olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil cübbeli adam görmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada mezuniyet cübbesi giymek arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kep ve cübbe giymek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına rivayet eder.

Rüyada hakim cübbesi giydiğini görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarık ve cübbe görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments