Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çağla toplamak

Rüyada yeşil çağla toplamak

Rüyada yeşil çağla toplamak hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çağla toplamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin düşüncelerini onaylamamanız durumunda çok fazla aykırı ses işitilebilir.

Rüyada yeşil çağla toplamak yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan çağla toplamak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada yeşil çağla görmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına delalet eder.

Rüyada yeşil çağla ağacı görmek maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çağla yeşili elbise giymek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine rivayet eder.

Rüyada kayısı ve çağla görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, daha çok dünya malı edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada çağla yemek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada ağaçta çağla görmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments