Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan çağla toplamak

Rüyada ağaçtan çağla toplamak

Rüyada ağaçtan çağla toplamak hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, dik durmaya çalışacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan çağla toplamak gördüyseniz:

  • Erkekseniz, dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir, dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Rüyada ağaçtan çağla toplamak diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan çağla koparıp yemek eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına delalet eder.

Rüyada çağla badem ağacı görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çağla ağacı görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan çağla koparmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, desteksiz kalacağına inanılır.

Rüyada ağaçta çağla görmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, çalışıyorsa terfi alacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan çağla yemek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil çağla toplamak zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments