Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çağla görmek

Rüyada yeşil çağla görmek

Rüyada yeşil çağla görmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, iyi halinin kalmayacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, güzel huylarını terk edeceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil çağla gördüyseniz:

  • İleride ya da hemen yarın pişman olacağınız şeyler yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada yeşil çağla toplamak çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına yorulur.

Rüyada çağla yeşili elbise giymek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil çağla görmek keyfe kavuşacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil çağla ağacı görmek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, ortak edineceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına tabir olunur.

Rüyada çağla görmek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada ağaçtan çağla toplamak bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine alamet eder.

Rüyada çağla yemek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada ağaçtan çağla yemek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments