Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bir tepe görmek

Rüyada yeşil bir tepe görmek

Rüyada yeşil bir tepe görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, kötü olayların meydana geleceğine, yeni bir araba satın alınacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil bir tepe gördüyseniz:

  • Aşırı sinirli ya da zihinsel dağınıklık içinde olabileceğiniz gibi, fiziksel olarak aşırı dinçsiniz yani riske açık olabilirsiniz.

Rüyada yeşil tepeye çıkmak neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize alamet etmektedir.

Rüyada yeşil tepe görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına yorulur.

Rüyada yeşillik tepe görmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil tepeler görmek haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil dağ tepe görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, zenginliği bulacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil bir tepe görmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil bir tepeye çıkmak günü birlik kazanç elde edeceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil tepeye tırmanmak isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments