Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil beyaz bayrak görmek

Rüyada yeşil beyaz bayrak görmek

Rüyada yeşil beyaz bayrak görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine yorulur.

Rüyada yeşil beyaz bayrak gördüyseniz:

  • Kendinize dikkat etmeniz gereken bir devredesiniz.

Rüyada yeşil beyaz bayrak görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, parasına da para ekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil bayrak görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil türk bayrağı görmek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına alamet eder.

Rüyada beyaz bayrak görmek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, sevgi ve hürmet göreceğine işarettir.

Rüyada kırmızı beyaz bayrak görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize alamet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz bayrak görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine inanılır.

Rüyada beyaz ve yeşil renk görmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil ve beyaz görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments