Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil türk bayrağı görmek

Rüyada yeşil türk bayrağı görmek

Rüyada yeşil türk bayrağı görmek insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil türk bayrağı gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaştığınız kişilerle yaptığınız konuşmalar neticesinde bir ilişki ya da iş birliğiniz farklı bir şekle dönüşebilir.

Rüyada yeşil türk bayrağı görmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına işaret eder.

Rüyada büyük türk bayrağı görmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi türk bayrağı görmek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, hedeflerine yaklaşacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde türk bayrağı görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, gelişiminin hız kazanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü türk bayrağı görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah türk bayrağı görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada türk bayrağını sallamak ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada türk bayrağı asmak yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments