Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bahçesi görmek

Rüyada yeşil bahçesi görmek

Rüyada yeşil bahçesi görmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, kendisine şifa olacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yeşil bahçesi gördüyseniz:

  • Bildiklerinizi değil yaptıklarınızı önemsetme kabiliyetiniz var, bunu kullanmaya çalışın.

Rüyada yeşil çiçekli bahçe görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil sebze bahçesi görmek imkânlarının da genişleyeceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına alamet eder.

Rüyada bahçede yeşil yılan görmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bahçede yeşil biber toplamak karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil biber bahçesi görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, parasını ve işini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşillikli bahçe görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına delalet eder.

Rüyada yeşillikler içinde bahçe görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada yeşillik içinde bahçe görmek insanları sakinleştireceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments