Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillikler içinde bahçe görmek

Rüyada yeşillikler içinde bahçe görmek

Rüyada yeşillikler içinde bahçe görmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Rüyada yeşillikler içinde bahçe gördüyseniz:

  • Daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada yeşillik içinde bahçe görmek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşillikler içinde bahçe görmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, işlerinin duracağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada yeşil bahçe içinde ev görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçe içinde yürümek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bahçe içinde yılan görmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine rivayet eder.

Rüyada bahçe içinde mezar görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına yorulur.

Rüyada evin içinde bahçe görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, rahat bir dönem yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçe içinde ev görmek kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments