Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bağ görmek

Rüyada yeşil bağ görmek

Rüyada yeşil bağ görmek iflasın eşiğine geleceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, durumunuzun iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil bağ gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçme konusunda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada yeşil bağ görmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bağ bahçe görmek parasının ve canın güvende olacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada yeşillik bağ bahçe görmek özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil bağ yaprağı görmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü bağlı görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, zorluklarının biteceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bağlı birini görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bağ çubuğu görmek ticarette öne geçeceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada ayağı bağlı horoz görmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments