Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağlı birini görmek

Rüyada bağlı birini görmek

Rüyada bağlı birini görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına inanılır.

Rüyada bağlı birini gördüyseniz:

  • Bazı konularda size güç gösteren veya baskı kurmaya çalışan kişilerle gerçeklerden ayrılmayarak başa çıkabilirsiniz.

Rüyada ayağından bağlanmak kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine işaret eder.

Rüyada bağ bellemek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçe bağ görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına delalettir.

Rüyada bağ dikmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini bağlı görmek ticaretinin de bozulmayacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bağdatua gitmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, sağlığının bozulmayacağına rivayet eder.

Rüyada ellerinin bağlandığını görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada ellerini bağlı görmek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments