Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ayakkabı ve çanta görmek

Rüyada yeşil ayakkabı ve çanta görmek

Rüyada yeşil ayakkabı ve çanta görmek dertlerinin şifasını bulacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, gülen yüzünün de solacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine yorulur.

Rüyada yeşil ayakkabı ve çanta gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde anlaşmazlık veya kavgalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada yeşil ayakkabı ve çanta görmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada ayakkabı ve çanta kaybetmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı ve çanta almak başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine delalettir.

Rüyada çanta ve ayakkabı kaybetmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, çok yükseleceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ayakkabı çanta almak hiçbir sorun yaşamayacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni ayakkabı ve çanta görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına, kendisine kızacağına işaret eder.

Rüyada siyah çanta ve ayakkabı görmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada çanta ayakkabı görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments