Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ağaç kesmek

Rüyada yeşil ağaç kesmek

Rüyada yeşil ağaç kesmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, yetki ve imza sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ağaç kesmek gördüyseniz:

  • Birkaç işi aynı anda yapmaya çalışırsanız hepsini karman çorman edebilirsiniz.

Rüyada yeşil ağaç kesmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil çam ağacı kesmek zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine rivayet eder.

Rüyada ağaç kesmek kökünden çıkarmak veya kırmak hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine delalettir.

Rüyada ıhlamur ağacı kesmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına işaret eder.

Rüyada ağaç dalını kesmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, kötü duygularını yeneceğine alamet eder.

Rüyada kuru ağaç kesmek hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada meyve ağacı kesmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, kazancının helal para olacağına işaret eder.

Rüyada erik ağacını kesmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments