Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ağaç dalları görmek

Rüyada yeşil ağaç dalları görmek

Rüyada yeşil ağaç dalları görmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, ruhani önderlik yapacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, başına türlü işler geleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil ağaç dalları gördüyseniz:

  • Aileniz ya da diğer sevdiğiniz kimseler için bazı fedakarlıkları göze almanız mümkündür.

Rüyada yeşil ağaç dalları görmek geri plana düşeceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil ağaç dalı görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine tabir olunur.

Rüyada ağaç dalında erik görmek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, kaybettiği şeyi bulmasına işaret eder.

Rüyada ağacın dalında oturmak hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, mutluluktan havalara uçacağına inanılır.

Rüyada ağaç dalı koparmak yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, markasını duyuracağına delalettir.

Rüyada ağaçtan dal kırmak yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada ağaç dalına çıkmak ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada ağaç dalına takılmak kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments