Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşın yandığını görmek

Rüyada taşın yandığını görmek

Rüyada taşın yandığını görmek her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, çok başarılı işlere adım atacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taşın yandığını gördüyseniz:

  • Bir sürü gereksiz unsur son dakikada ortaya çıkıp dağılmanıza neden olabilir.

Rüyada taşın yandığını görmek ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada camii yandığını görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına delalettir.

Rüyada birinin evini yandığını görmek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir bahçenin yandığını görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına işaret etmektedir.

Rüyada odasının yandığını görmek muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine delalettir.

Rüyada çadır yandığını görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, kazancın düşeceğine delalettir.

Rüyada evini yandığını görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada bir caminin yandığını görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments