Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerlerde sürünmek

Rüyada yerlerde sürünmek

Rüyada yerlerde sürünmek kazancın daha da artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yerlerde sürünmek gördüyseniz:

  • Bir yakınınız, ailenin isteklerine karşı gelerek kendi başına bazı şeyler yapmaya kalkışabilir.

Rüyada yerlerde sürünmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada esans sürünmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada karda sürünmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, evindeki ve işindeki verimin azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada koku sürünmek maddi gücünün her geçen gün artacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada çamurda sürünmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerde sürünmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzüstü sürünmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine inanılır.

Rüyada yolda sürünmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments