Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esans sürünmek

Rüyada esans sürünmek

Rüyada esans sürünmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına inanılır.

Rüyada esans sürünmek gördüyseniz:

  • Gelişmeleri olumlu algılamakta fayda var.

Rüyada esans sürünmek Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada esans görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine inanılır.

Rüyada esans şişesi görmek hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, yeni bir araba satın alınacağına alamet eder.

Rüyada esans hediye etmek manevi anlamda çok yol katedileceğine, barış için adım atacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına delalettir.

Rüyada yılanın süründüğünü görmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine delalet eder.

Rüyada yerde sürünmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada birinin yerde süründüğünü görmek önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada güzel koku sürünmek hastalığın biteceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments