Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçede soğan görmek

Rüyada bahçede soğan görmek

Rüyada bahçede soğan görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahçede soğan gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan bir kişi nedeniyle bazı konularda karışıklıklar yaşanabilir.

Rüyada bahçede yeşil soğan görmek genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada bahçeye soğan dikmek zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, herkesi doğru yola çağıracağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bahçeden kuru soğan toplamak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, az da olsa feraha çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada bahçeden yeşil soğan almak büyük paralara sahip olacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına işaret eder.

Rüyada taze soğan bahçesi görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına işaret eder.

Rüyada bahçeden soğan toplamak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada soğan bahçesi görmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçede soğan görmek ferah düzeyinin yükseleceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments