Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden meyve toplamak

Rüyada yerden meyve toplamak

Rüyada yerden meyve toplamak ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, gün sayacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, yüksek diploma alacağına tabir olunur.

Rüyada yerden meyve toplamak gördüyseniz:

  • Bazı kararlar almadan önce sorular sormalısınız.

Rüyada yerden meyve toplamak kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada yerde meyve görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına alamet eder.

Rüyada çürük meyve toplamak kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada meyve sebze toplamak sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni dünya meyvesi toplamak büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine alamet eder.

Rüyada mezarlıkta meyve toplamak aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeşitli meyve toplamak kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, zenginlik elde edeceğine, rızkının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada sebze ve meyve toplamak iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments