Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kestane toplamak

Rüyada kestane toplamak

Rüyada kestane toplamak şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, işinde uzmanlaşacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine alamet eder.

Rüyada kestane toplamak gördüyseniz:

  • Alışılmadık durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada yerden kestane toplamak kolaylık sağlayacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kestane topladığını görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kestane toplamak rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, sıkıntılarından arınacağına rivayet eder.

Rüyada ceviz ve kestane toplamak iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine delalettir.

Rüyada sudan kestane toplamak kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, geleceğine bakacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına alamet eder.

Rüyada topraktan kestane toplamak kuş gibi hafifleyeceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına rivayet eder.

Rüyada at kestanesi toplamak yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, daha çok iş yapacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan kestane toplamak büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, malının ve aşının da çoğalacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments