Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden gül almak

Rüyada yerden gül almak

Rüyada yerden gül almak rahatının her zaman yerinde olacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, her zaman şükür içinde olacağına, husumetlerin başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada yerden gül almak gördüyseniz:

  • Bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay meydana gelebilir.

Rüyada yerde kırmızı gül görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine delalettir.

Rüyada yerden gül almak işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, saygınlığa, işlerlik kazanıp insanla dolacağına tabir olunur.

Rüyada yerden gül toplamak sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bahçeye gül ekmek bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada mezara gül dikmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden kırmızı gül almak işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada sarı gül toplamak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada turuncu gül görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, verimin her geçen gün artacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments