Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde yemek görmek

Rüyada yerde yemek görmek

Rüyada yerde yemek görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, işlerinin bollaşacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yerde yemek gördüyseniz:

  • Resmi evraklarla ilgili konularda da dikkatli olmalısınız.

Rüyada yerden yemek yemek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerde yemek görmek bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada her yerde yemek görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde yemek yemek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerde yemek yemek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine işarettir.

Rüyada yerden bal yemek çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada güzel bir yerde yemek yemek herkes tarafından saygı göreceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada yerden ekmek alıp yemek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments