Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde kuran görmek

Rüyada yerde kuran görmek

Rüyada yerde kuran görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına delalettir.

Rüyada yerde kuran gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu iyi hesaplamalısınız.

Rüyada kuranı kerimi yerde görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada kuranı yerden almak sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada yerden kuran almak eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, ev taşımaya alamet eder.

Rüyada kuranın yerde olduğunu görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada yerdeki kuranı kaldırmak maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuranı yerde görmek ekonomik olarak kalkınacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kuranı kerimi yerden kaldırmak eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, amaçlarını yerine getireceğine inanılır.

Rüyada yerde kuran görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments