Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranın yerde olduğunu görmek

Rüyada kuranın yerde olduğunu görmek

Rüyada kuranın yerde olduğunu görmek birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada kuranın yerde olduğunu gördüyseniz:

  • Eski deneyimlerinizin faydasını göreceksiniz.

Rüyada yerden kuran almak sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına tabir olunur.

Rüyada kuranı kerimi yerden almak elde bulunan imkânların artacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalettir.

Rüyada kuranı yerden kaldırmak tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada yerde kuran görmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine delalettir.

Rüyada kuranı kerimi yerden kaldırmak istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yerden kuran toplamak eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kuranı yerden almak sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine alamet eder.

Rüyada kuranı yerde görmek beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, iyi zamanlar geçireceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments