Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden kuran almak

Rüyada yerden kuran almak

Rüyada yerden kuran almak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, istediği gibi hareket edeceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına yorulur.

Rüyada yerden kuran almak gördüyseniz:

  • Belli imzalar atmadan veya girişimlerde bulunmadan önce uzmanlara danışmanızda fayda var.

Rüyada yerden kuran almak buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına delalettir.

Rüyada kuranı yerden kaldırmak daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, hayatının zaferlerle dolacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kuranı kerimi yerde görmek makam ve kariyer sahibi olunacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerden kuran toplamak sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kuranı yerde görmek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, anne baba duası alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerde kuran görmek mutluluğu yakalayacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuran okunan yerde bulunmak kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yerde kuran bulmak büyük üzüntüler olacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments