Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde bıçak görmek

Rüyada yerde bıçak görmek

Rüyada yerde bıçak görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, yapılan her işte hayır duası alınacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerde bıçak gördüyseniz:

  • Ne istediğinize dikkat edin, hiçbirşey tarif edildiği gibi gelişmeyebilir.

Rüyada yerde bıçak görmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yerden bıçak toplamak onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yerden bıçak almak tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin bıçaklandığını görmek dünyanın kendisine galip gelmesine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kahvaltı bıçağı görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine işarettir.

Rüyada kavga bıçaklanmak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine delalettir.

Rüyada siyah bıçak görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, ticaret hayatına atılacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bıçakla halı kesmek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments