Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer temizlemek

Rüyada yer temizlemek

Rüyada yer temizlemek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, zorluklarının biteceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine delalettir.

Rüyada yer temizlemek gördüyseniz:

  • Aslında saçma sapan olan bir sürü şey gereksiz yere zamanınızı alıp sizi bezdirebilir.

Rüyada mahrem yerini temizlemek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına inanılır.

Rüyada mahrem yeri temizlemek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına işarettir.

Rüyada edep yerini temizlemek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Rüyada yerleri temizlemek ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine delalet eder.

Rüyada avret yerini temizlemek para biriktirebileceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine inanılır.

Rüyada işediği yeri temizlemek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada kirli yerleri temizlemek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada avret yerinin kıllarını temizlemek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments