Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yenilen mantar görmek

Rüyada yenilen mantar görmek

Rüyada yenilen mantar görmek geçimini daha rahat sağlayacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, hane içine ay doğacağına, işlerinin zarara uğrayacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine yorulur.

Rüyada yenilen mantar gördüyseniz:

  • Evinizde konforunuzu arttıracak veya daha fazla kişinin yaşamasına olanak sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yenilen mantar görmek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına alamet eder.

Rüyada mantar hastası olmak makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, zarar etmeyeceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine yorulur.

Rüyada yüzünde mantar görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine işarettir.

Rüyada mantar yapmak yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, malının ve parasının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada sarı mantar toplamak kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zehirsiz mantar görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada acı mantar toplamak çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mantar topladığını görmek kurulu düzeninin olacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments