Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeniden gelinlik giydiğini görmek

Rüyada yeniden gelinlik giydiğini görmek

Rüyada yeniden gelinlik giydiğini görmek işlerine yeni işler katacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, her şeyin yenileceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına alamet eder.

Rüyada yeniden gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Direnmek gücünüzü zayıflabilir.

Rüyada yeniden gelinlik giymek ticarette öne geçeceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada gelinlik giymek yeniden evlenmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına delalettir.

Rüyada yeniden gelinlik giydiğini görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik giyip yeniden evlenmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada güzel gelinlik giymek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada rüya tabirleri gelinlik giymek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine rivayet eder.

Rüyada okulda gelinlik giymek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, güzel bir haber almaya yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments