Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel gelinlik giymek

Rüyada güzel gelinlik giymek

Rüyada güzel gelinlik giymek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, borçlanıp, hasta olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine yorulur.

Rüyada güzel gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi bazı kişiler sizi engelleyebilir.

Rüyada güzel gelinlik giymek sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine delalet eder.

Rüyada çok güzel bir gelinlik giymek kısa süreli hastalık yaşamasına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada güzel gelinlik görmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada çok güzel gelinlik görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada güzel giysi giymek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine inanılır.

Rüyada yeni ve güzel elbise giymek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, maaşının artacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine işaret eder.

Rüyada güzel beyaz elbise giymek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok güzel bir ayakkabı giymek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments