Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçedeki otları temizlemek

Rüyada bahçedeki otları temizlemek

Rüyada bahçedeki otları temizlemek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, rahat bir hayat sağlayacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, kendisini geliştireceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada bahçedeki otları temizlemek gördüyseniz:

  • Akla yatkın olmayan işler peşinde koşan ya da ilkesel olarak size ters konularda onayınızı bekleyen kişilere direnç gösterebilirsiniz.

Rüyada bahçedeki otları temizlemek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, iş kaybı yaşayacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine rivayet eder.

Rüyada bahçede ot toplamak maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada bahçeden ot toplamak işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına işarettir.

Rüyada bahçede ot yolmak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, hayatının iyileşeceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına işarettir.

Rüyada mezarlıkta ot temizlemek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlıktaki otları temizlemek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine alamet eder.

Rüyada mezarın otlarını temizlemek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, sağlam bir kariyer edineceğine işaret eder.

Rüyada otları temizlemek hayallerindeki eve sahip olacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments