Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeniden asker olmak

Rüyada yeniden asker olmak

Rüyada yeniden asker olmak çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine işarettir.

Rüyada yeniden asker olmak gördüyseniz:

  • Sizi bazı konularda istemediğiniz yöne ilerlemeniz için zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada yeniden askere gideceğini görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına işaret eder.

Rüyada yeniden askerlik yapmak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yeniden askere gittiğini görmek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine işaret eder.

Rüyada askere yeniden gitmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına delalet eder.

Rüyada yeniden asker olduğunu görmek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, manevi olarak da yıpranacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine işaret eder.

Rüyada yeniden askere çağrılmak kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine tabir olunur.

Rüyada yeniden asker olmak üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada yeniden askere gitmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments