Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeniden aşık olmak

Rüyada yeniden aşık olmak

Rüyada yeniden aşık olmak çok yıpranacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına inanılır.

Rüyada yeniden aşık olmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren, maddi içerikli veya sevgi temalı ilişkilerinizle bağlantılı konularda rahatsızlık yaratan durumlar oluşabilir.

Rüyada yeniden aşık olmak kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babanın yeniden öldüğünü görmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeniden askere çağrılmak elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, sayılacağına ve sevileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yeniden evlendiğini görmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yeniden okula gitmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ufkunun açılacağına işarettir.

Rüyada eşinin yeniden evlendiğini görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evi yıkıp yeniden yapmak zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada kocanla yeniden evlendiğini görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments