Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni yapılan ev görmek

Rüyada yeni yapılan ev görmek

Rüyada yeni yapılan ev görmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, zafer elde edeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalet eder.

Rüyada yeni yapılan ev gördüyseniz:

  • Her kafadan bir ses çıkması, herekesin birbirinden farklı şeyler söylemesi tartışmaları körükleyebilir.

Rüyada yeni yapılmış evler görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına inanılır.

Rüyada yeni yapılan ev görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına işarettir.

Rüyada yeni ev yapıldığını görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına alamet eder.

Rüyada yeni yapılan evi gezmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına delalettir.

Rüyada yeni badana yapılmış ev görmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada yeni yapılan evler görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, şansın yaver gideceğine işaret eder.

Rüyada yeni yapılmıs ev görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeni yapılmış boş ev görmek bir sebeple çok üzüleceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, malının da hiç olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments